Резніков: Аргументи не надавати Україні літаки і танки скоро закінчаться

Резніков: Аргументи не надавати Україні літаки і танки скоро закінчаться

Укрінформ
Міністр оборони України Олексій Резніков після шостої зустрічі у форматі “Рамштайн” заявив, що у Заходу скоро закінчаться аргументи не надавати Україні літаки й танки.

Про це він написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“...Стає все менше аргументів не надавати Україні літаки і танки. Впевнений, що ці аргументи скоро закінчаться. Адже Україна довела не тільки здатність надзвичайно ефективно використовувати надане озброєння на полі бою, а й продемонструвала високу відповідальність і неухильне дотримання зобов’язань”, - наголосив міністр оборони.

Він зауважив, що після шостої зустрічі у форматі “Рамштайн” Україна отримає перші системи протиповітряної оборони NASAMS від США, ПВО HAWK від Іспанії та додаткові ракети для системи ППО від Великої Британії та Нідерландів.

Читайте також: Україна невдовзі отримає перші системи ППО NASAMS - Резніков

Як повідомляв Укрінформ, 12 жовтня в Брюсселі відбулося шосте засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі “Рамштайн”. Участь у зустрічі взяли представники 50-ти країн, які погодилися забезпечувати підтримку оборонних можливостей України на тлі російської агресії. Одним із основних питань, які розглядалися на засіданні, було забезпечення України більшою кількістю сучасних систем протиповітряної оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-