російським загарбникам узимку буде складніше, аніж ЗСУ - генерал Годжес

російським загарбникам узимку буде складніше, аніж ЗСУ - генерал Годжес

Відео
Укрінформ
Для російських загарбників умови взимку будуть складнішими, аніж для Збройних Сил України, що атакують.

Про це заявив в ефірі телеканалу "Еспресо" командувач Сухопутними силами США в Європі у 2014-2018 роках, генерал у відставці Бен Годжес, передає Укрінформ.

"Я впевнений, що український Генштаб продовжить тиснути на російські війська і не дасть їм можливості зіп’ятись на ноги, перегрупуватись чи чомусь навчитися. Це дуже важливо. Взимку на полі бою буде складніше. Українські війська мають свій народ за плечима, а росіяни недостатньо оснащені, неготові й ненавчені, будуть змушені протистояти сильним атакам українського війська", - зазначив Годжес.

На думку військового експерта, українські війська будуть продовжувати тиснути надалі та отримувати успіхи, але це буде трохи повільніше і важче.

Читайте також: Генерал Годжес вважає, що війна закінчиться до літа

"Погода може спричинити ускладнення для дронів. Але всі будуть за одних погодних умов, проте українська армія буде більш підготовленою і більш ефективною напередодні зими", - зауважив Годжес.

Як повідомляв Укрінформ, Бен Годжес вважає, що використання росією тактичної ядерної зброї у війні проти України призведе лише до значного ускладнення становища, в якому перебуває російська федерація та призведе до жорсткої реакції з боку США.

Фото: Brian Godette

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-