В Україні за взяття у полон терориста гіркіна обіцяють $30 тисяч

В Україні за взяття у полон терориста гіркіна обіцяють $30 тисяч

Укрінформ
За взяття у полон терориста ігоря гіркіна, який, імовірно, був мобілізований у рф, українські активісти обіцяють 30 тисяч доларів.

Про це повідомляє Укрінформ.

Про те, що гіркін нібито йде на війну, повідомила у соцмережах його дружина, опублікувавши спільне фото, на якому терорист одягнений у військову форму.

Активіст Сергій Стерненко відреагував на це у Твітері, зазначивши, що надасть з особистих заощаджень 10 000 доларів тому, хто візьме гіркіна у полон.

Згодом відгукнувся лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який зараз у лавах ЗСУ захищає Батьківщину, і пообіцяв додати ще 10 тисяч доларів.

Військовослужбовець і письменник Валерій Маркус теж вирішив зробити свій внесок у розмірі 10 тисяч доларів.

Таким чином, за словами Стерненка, загальна сума сягає 30 тисяч доларів. Він додав: "Загалом пише ще багато людей у коментарі та реплаях, тому насправді ті, хто візьмуть цього воєнного злочинця, отримають ще більше коштів".

ігор гіркін (стрєлков) – колишній офіцер фсб, колишній "міністр оборони днр". Він є обвинуваченим у справі про збиття літака рейсу MH17 й оголошений у міжнародний розшук.

Читайте також: Офіс генпрокурора оголосив підозру Гіркіну

гіркін, якого також називають стрєлков, неодноразово визнавав, що брав активну участь у процесі окупації Криму росією.

Правоохоронні органи України відкрили проти гіркіна справи за тероризм, порушення суверенітету та територіальної цілісності України, тортури та навмисні вбивства, порушення законів і звичаїв війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-