Пропагандисти терору відповідатимуть разом з убивцями та катами - Президент

Пропагандисти терору відповідатимуть разом з убивцями та катами - Президент

Укрінформ
Спецслужби та правоохоронці з'ясовують деталі сьогоднішніх ударів по Авдіївці та Нікополю. російська машина терору має бути та буде знешкоджена.

Про це у вечірньому відеозверненні заявив Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

"Україна притягне до відповідальності кожного російського вбивцю й ката – від командувачів до рядових, що виконували злочинні накази. Не забудемо, до речі, й про пропагандистів терору. Усі, хто виправдовує російський терор і підбурює агресії, усі, хто закликає до вбивств й заохочує знущання з наших людей, відповідатимуть на рівні з убивцями й катами. Уся російська машина терору має бути знешкоджена. І буде знешкоджена", - сказав Зеленський.

Президент нагадав, що в ніч на 12 жовтня окупанти обстріляли Нікополь Дніпропетровської області з «Градів» і ствольної артилерії. Серед поранених – дитина 2016 року народження. Вранці російські терористи обстріляли Авдіївку Донецької області. Центральний ринок. Окупанти били з «Градів». Станом на цей час у переліку загиблих – сім людей, 12 поранено.

Читайте також: Зеленський: Терор неминуче отримає глобальну відповідь

Наразі, за словами Президента, розвідка, спеціальні служби, правоохоронні органи зʼясовують усі деталі щодо цих та інших російських ударів. Жоден російський терорист не зможе залишитися невідомим для правосуддя.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-