росіяни компенсують безсилля на полі бою ракетним терором міст - Міноборони

росіяни компенсують безсилля на полі бою ракетним терором міст - Міноборони

Укрінформ
росіяни вдалися до ракетного терору мирних міст України через безсилля на полі бою, але це лише зробить сильнішими українців.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у Твіттері Міністерства оборони України.

"росіяни, ви справді думаєте, що ракетними ударами по мирних містах зможете компенсувати своє безсилля на полі бою? Ви просто не розумієте цього – ваші терористичні удари тільки роблять нас сильнішими. Ми йдемо за вами", - йдеться у повідомленні.

В іншому дописі оборонного відомства наголошується, що Україна ніколи не здасться і буде боротися. "Ми. Ніколи. Не здамося. Ми. Будемо. Боротися", - йдеться у повідомленні.

Міністр оборони України Олексій Резніков раніше заявив, що найкращою відповіддю міжнародної спільноти на російський ракетний терор має стати постачання Україні комплексів протиповітряної та протиракетної оборони.

Читайте також: путін заявив про масований удар «високоточною зброєю» по Україні

Як повідомляв Укрінформ, російські терористи у понеділок масовано обстріляли українські міста. Під ударами – цивільна й критична інфраструктура. Є загиблі.

Станом на 11:00 пошкоджено 11 важливих інфраструктурних об’єктів у 8 регіонах і місті Києві. Зараз частина областей знеструмлені.

За даними Генштабу, по нашій країні було випущено 83 ракети, 45 з них знищено силами ППО, дані постійно уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-