Оголошена «могилізація» призведе до зміни нинішнього режиму в рф – Резніков

Оголошена «могилізація» призведе до зміни нинішнього режиму в рф – Резніков

Укрінформ
Провал «могилізації» та неспроможність забезпечити армію всім необхідним призведе до зміни існуючого режиму в росії.

Як передає Укрінформ, про це в інтерв’ю Forbs-Україна повідомив міністр оборони України Олексій Резніков.

«Факти, які я спостерігаю – це провал «могилізації» в Росії, їх провал забезпечення оцього військового контингенту. У них немає замовлень. Ми маємо точну інформацію з нашими турецькими партнерами, що росіяни намагалися замовити в них через треті країни 200 000 бронежилетів і 500 000 комплектів зимового одягу. Це означає, що у них з цим біда. До речі, Туреччина їм відмовила. Тепер уявіть собі: вони бігають по ринку та думають, де їм взяти бронежилети та одяг. У них буде провал. Це сніжний ком, і він уже покотився. Це провал існуючого режиму рф, вони почнуть когось звинувачувати, бо їм потрібні голови, буде зміна режиму», - наголосив Резніков, додавши, що в цей час ЗСУ будуть рухатись у рамках контрнаступальної операції.

Міністр висловив сподівання, що за підтримки західних партнерів Україна після виходу на адмінкордони 1991 року сяде за стіл переговорів з новим керівництвом рф.

Читайте також: Резніков каже, що ядерний потенціал росії закінчився у 1997 році

Як повідомляв Укрінформ, 21 вересня президент росії володимир путін оголосив мобілізацію, після чого активісти та опозиціонери почали закликати влаштовувати акції протесту. Міністр оборони рф Сергій Шойгу повідомив, що в рамках часткової мобілізації будуть призвані 300 тисяч резервістів.

Фото: Резніков/ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-