У росії залишилось мало високоякісних сил для стабілізації фронту – британська розвідка

У росії залишилось мало високоякісних сил для стабілізації фронту – британська розвідка

Укрінформ
У Міністерстві оборони Великої Британії вважають, що для посилення оборонних позицій на правобережжі Херсонщини російськк командування відправить туди нещодавно мобілізованих резервістів.

Про це британське оборонне відомство повідомляє у Твітері, посилаючись на дані розвідки, передає Укрінформ.

У відомстві зазначають, що росія опинилася перед дилемою – вивести угруповання з правобережжя Херсонщини і зробити оборону решти Херсонської області «більш надійною», чи залишитись на правому березі Дніпра на догоду політичним амбіціям свого керівництва.

У Міноборони Британії зауважили, що рф уже направила для захисту Херсона більшу частину своїх недоукомплектованих повітряно-десантних сил.

«Тож росія наразі має небагато додаткових високоякісних сил швидкого розгортання для стабілізації фронту: вона, ймовірно, має на меті розгорнути мобілізованих резервістів у цьому секторі», - зазначають в оборонному відомстві Британії.

Читайте також: ЗСУ звільнили від окупантів ще три населені пункти на Херсонщині — Зеленський

Як повідомлялося, загарбники в окремих районах Півдня України здійснюють перегрупування, намагаються підтягувати резерви, а подекуди залишають позиції, аби відійти на безпечну відстань від контрнаступу ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-