Шмигаль провів нараду щодо забезпечення ЗСУ зимовою формою

Шмигаль провів нараду щодо забезпечення ЗСУ зимовою формою

Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль провів нараду щодо максимального залучення українського бізнесу та виробників, зокрема текстильних підприємств, до речового забезпечення військовослужбовців Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це Шмигаль повідомив у Телеграмі

"Поставив завдання Міноборони вчасно забезпечити ЗСУ речовим майном на зимовий період на виконання наказу Президента України, Верховного головнокомандувача Збройних Сил України, та якнайшвидше розпочати формування замовлень на наступні сезони в координації з Міністерством економіки та асоціаціями українських виробників", - зазначив Шмигаль.

За його словами, мета уряду — забезпечити 100% виробництва обмундирування, взуття, натільної і теплої білизни, теплих і постільних речей, спальників, спорядження, спеціального одягу, предметів індивідуального захисту.

Читайте також: Міноборони уклало всі контракти щодо поставки зимового одягу ЗСУМаляр

"Представники текстильної промисловості запевнили, що здатні повністю забезпечити потреби наших військових. Для підприємств — це нові замовлення, для економіки — податки й нові робочі місця, для ЗСУ — своєчасне, якісне речове забезпечення відповідно до сезону", - наголосив Шмигаль.

Він додав, що наступного року Міноборони може щонайменше удвічі збільшити обсяг контрактів з українськими виробниками.

Читайте також: Литва забезпечить зимове екіпірування для близько 25 тисяч українських військових

Як повідомляв Укрінформ, станом на 28 вересня у підрозділи ЗСУ передано понад 24 тис. бронежилетів та понад 14 тис. касок. Також триває забезпечення Збройних сил зимовою формою.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-