російські військові принижують мобілізованих новобранців

російські військові принижують мобілізованих новобранців

Укрінформ
Боєздатність нещодавно мобілізованих підрозділів зс рф вкрай низька, а представники регулярної армії принизливо ставляться до мобілізованих.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив речник східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий, коментуючи боєздатність нещодавно мобілізованих підрозділів ворога на сході України.

«Ця боєздатність вкрай низька. Люди не мотивовані, люди не мають бажання воювати, абсолютно не мають ніякої виучки. Вони не пройшли найменшого злагодження. Більше того, ще одним фактором, який на них діє негативно, це зверхнє і принизливе ставлення з боку регулярної російської армії. Вони не вважають їх повноцінними бойовими побратимами, партнерами, відповідно люди за найменшої можливості відступають або слабо тримають оборону», - повідомив Череватий.

Коментуючи ситуацію на східному напрямку, речник відзначив, що зараз ЗСУ диктують свою волю, а не російська армія.

«Після Харкова вони (зс рф – ред.) на багатьох напрямках зосередились на обороні і там йдуть контрнаступальні дії наших Збройних сил. Вони визначені конкретним підрозділам, коли вони досягнуть своєї мети, вони будуть озвучені командуванням», - пообіцяв речник.

Читайте також: Гуменюк каже, що свіжого «гарматного м'яса» рф на фронті поки немає

Наразі найбільша концентрація ворога зафіксована на Бахмутському напрямку. Також речник відзначив, що ворог завдає найбільш руйнівних ударів по міста та цивільній інфраструктурі, знищуючі населені пункти України.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 26 вересня ліквідували близько 57 тисяч 200 російських військових або на 500 осіб більше у порівнянні з попередньою добою. Також українські захисники знищили 2290 російських танків (+15 одиниць), бойових броньованих машин ‒ 4857 (+25), артилерійських систем – 1369 (+1), РСЗВ – 330 (+2), засобів ППО ‒ 172 (+1), літаків – 260 (+1), гелікоптерів – 224 (+4), БПЛА оперативно-тактичного рівня – 970 (+4), крилатих ракет ‒ 241 (+0), кораблів / катерів ‒ 15 (+0), автомобільної техніки та автоцистерн – 3711 (+10), спеціальної техніки ‒ 131 (+1). Найбільших втрат противник зазнав на Краматорському і Донецькому напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-