Гуменюк каже, що свіжого «гарматного м'яса» рф на фронті поки немає

Гуменюк каже, що свіжого «гарматного м'яса» рф на фронті поки немає

Укрінформ
Оголошена російським диктатором путіним мобілізація в рф вплине на ситуацію на фронті кількісно, але не якісно. Наразі на фронті не зафіксована присутність щойно мобілізованих росіян.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону єдиних новин сказала керівниця об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, відповідаючи на запитання щодо впливу оголошеної путіним мобілізації на ситуацію на фронті.

«Скоріш за все, вплив буде суто кількісний, але не якісний. Це те саме «гарматне м'ясо», про яке стільки вже говорено, оскільки ці люди не пройшли відповідного навчання», - наголосила Гуменюк.

Вона додала, що на фронті поки що не зафіксували присутність «максимально свіжо мобілізованих».

Як повідомляв Укрінформ, 21 вересня президент росії путін оголосив мобілізацію, після чого активісти та опозиціонери почали закликати влаштовувати акції протесту.

Читайте також: Мобілізація у рф: жителі кількох національних республік вийшли на протести

Міністр оборони рф Сергій Шойгу повідомив, що в рамках часткової мобілізації будуть призвані 300 тисяч резервістів.

На акції під девізом «Ні могилізації!», яка 21-22 вересня відбулася в 40 містах росії, затримали близько 1300 осіб, більшість із них - у москві. На повторних акціях 24-25 вересня у 36 містах затримали 837 противників мобілізації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-