В Україні створили фонд, який виплачуватиме нагороду за інформацію про російських терористів

В Україні створили фонд, який виплачуватиме нагороду за інформацію про російських терористів

Укрінформ
В Україні створили фонд JIF, який виплачуватиме нагороду за інформацію про російських терористів.

Як передає Укрінформ, про це Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки повідомив у Телеграмі.

Колишній український в'язень терористів «днр» Станіслав Асєєв зазначив, що команда фонду працюватиме разом із Головним управлінням розвідки Міноборони.

На сайті фонду можна знайти інструменти для пожертвувань - інформатори отримуватимуть нагороду в максимально конфіденційному порядку.

«JIF створюється на десятиліття: ми розуміємо, що шукати цих чудовиськ будемо стільки, скільки вони існуватимуть. Але коли росія дійде до рівня 1990 року, а росіяни стоятимуть у довжелезних чергах за самогоном, проклинаючи вже мертвого путіна - гроші за цих потвор на сайті будуть для них цілим статком. І починати треба вже зараз», - заявив Асєєв.

Він також повідомив у Фейсбуці, що за основу взято американську державну практику виплати винагороди за інформацію про терористів.

Читайте також: СБУ закликає надсилати дані про організаторів «референдумів» на окупованих територіях

Наразі структура роботи така: команда, яка представлена на сайті JIF та займається публічною комунікацією проєкту; технічна команда, яка тільки формується, з аналітиків, юристів, програмістів, бухгалтера тощо; ГУР Міністерства оборони України.

«Тож коли вам здасться, що JIF не на часі, просто відкрийте будь-який профайл нашого сайту - наприклад, ось цей: підозрюється у вбивстві мирного мешканця Київщини та неодноразовому зґвалтуванні його дружини у присутності малолітньої дитини. Зло повинно мати ім'я», - заявив Асєєв.

Читайте також: Чатботом єВорог вже скористались майже 370 тисяч українців – Федоров

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 24 вересня ліквідували близько 56 тисяч 300 російських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-