Чатботом єВорог вже скористались майже 370 тисяч українців – Федоров

Чатботом єВорог вже скористались майже 370 тисяч українців – Федоров

Укрінформ
Чатботом єВорог, який Міністерство цифрової трансформації запустило після повномасштабного російського вторгнення, скористалось вже 368 тисяч українців.

Про це у Телеграмі повідомив віцепрем’єр-міністр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає Укрінформ.

«Сміливі українці допомагають ЗСУ проводити контрнаступ, передаючи інформацію про окупантів у @evorog_bot. За весь час чатботом скористалися вже 368 тисяч українців», - зазначив він.

Читайте також: Безпілотники для «Армії дронів» надсилають з усього світу - 109 вже передали ЗСУ

Федоров закликав українців і надалі повідомляти про ворожі бензовози, скупчення та переміщення колон техніки, транспортування техніки залізницею, склади з боєприпасами.

Також – про радіолокаційні станції, позиції артилерії, польові аеродроми для гвинтокрилів, розташування керівного складу ворожих військ, дислокацію або місця проживання окупантів.

Читайте також: На кожен танк рф у нас має бути кілька бойових снарядів для дронів – Федоров

Як повідомлялось, у березні Мінцифри запустило у Телеграмі чатбот єВорог. За допомогою нього можна відправити точну геолокацію розташування чи інформацію про пересування російської техніки або окупантів. Усі дані щодо ворога, в разі їх достовірності, передаються до ЗСУ.

Також є можливість повідомити про вибухонебезпечні предмети для ДСНС та колаборантів/російських вбивць, які чинили звірства в Бучі, Гостомелі та Ірпені до СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-