Захисників Азовсталі після російського полону обстежать у медзакладах

Захисників Азовсталі після російського полону обстежать у медзакладах

Укрінформ
Звільнених 21 вересня із російського полону українських захисників розподіляють до українських лікарень для надання їм первинної медичної допомоги.

Про це повідомляє Асоціація родин захисників «Азовсталі», яка була присутня на обміні та мала змогу зустріти героїв, передає Укрінформ.

"Наразі обміняні військовослужбовці розподіляються по медичних закладах України, де вони отримуватимуть первинну медичну допомогу. Асоціація родин захисників «Азовсталі» просить суспільство та засоби масової інформації не турбувати героїв та дати їм час для адаптації. Зараз в пріоритеті – відновити здоров‘я військових після полону, забезпечити необхідною психологічною допомогою, та дати їм можливість насолодитися спілкуванням з родинами", - ідеться в заяві.

Читайте також: Зеленський поспілкувався зі звільненими з полону командирами-«азовцями»

У Асоціації наголосили, що продовжують свою діяльність у напрямку звільнення з полону всіх оборонців «Азовсталі».

"Сьогодні ми стали ще на крок ближчими до нашої мети, та допоки не будуть звільнені всі герої – ми не спиняємося ні на хвилину", - підкреслили рідні оборонців Маріуполя та Азовсталі.

Читайте також: Обмін азовців: керівники ОП, розвідки, МВС і Служби безпеки у четвер розкриють деталі операції

Як повідомлялося, 21 вересня в результаті обміну вдалося повернути з російського полону понад 200 українських захисників, а також 10 іноземців. російській стороні повернули підозрюваного у державній зраді України Віктора Медведчука та ще 55 військових рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-