Танки для України: Зеленський розповів про «психологічний паркан» Німеччини

Танки для України: Зеленський розповів про «психологічний паркан» Німеччини

Укрінформ
Тривалість війни росії проти України залежить від термінів постачання нашій країні зброї, а у Німеччини існує своєрідний "психологічний паркан" у питанні постачання танків та броньованої техніки.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав в інтерв'ю Reuters, передає Укрінформ.

"Рано говорити про закінчення війни. Я вважаю, рано... На сьогодні я стовідсотково хочу акцентувати той факт, що ця війна залежить від термінів, які пов'язані тільки з постачанням зброї. І тільки з цим. Пришвидшити допомогу Україні означає пришвидшити нашу перемогу", - сказав Зеленський.

Він зауважив, що у Німеччини питання постачання нашій країні броньованої техніки та танків наштовхується на "психологічний паркан", бо "вони не можуть зрозуміти, як німецька техніка може бути в Україні".

"Мені здається, що це якась їх внутрішня проблема... їх сучасна німецька техніка тут якраз бореться за правду, вона якраз бореться проти російського фашизму. І саме це воно символізує - боротьбу сучасної Німеччини проти російського фашизму", - сказав Президент.

Читайте також: Німеччина вирішила дати Україні більше РСЗВ, коли побачила їхню ефективність - Шольц

Зеленський додав, що для України дуже важлива допомога Німеччини.

Також він зазначив, що хотілося б отримувати більшу допомогу від Туреччини, Південної Кореї, від арабського світу та Азії. Зеленський підкреслив, що багато країн стоять осторонь розв’язаної росією війни й опору України російській агресії.

Як повідомлялося, в Німеччині точиться жвава дискусія щодо надання Україні наступальних озброєнь, зокрема, Marder і Leopard ІІ.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-