рф випустила по території України вже понад 3800 ракет – Зеленський

рф випустила по території України вже понад 3800 ракет – Зеленський

Укрінформ
Держава-терорист застосувала проти України вже понад 3800 ракет різного типу. І кожна ракета наближає Росію до більшої міжнародної ізоляції.

Як передає Укрінформ, про це під час традиційного відеозвернення заявив Президент України Володимир Зеленський.

«Держава-терорист застосувала проти нас вже понад 3800 різних ракет. Але жодна ракета не наблизить росію до її мети. Підкорення України не буде. І кожна ракета наближає росію до більшої міжнародної ізоляції, до більшої економічної деградації та до ще чіткішого історичного засудження», - заявив Президент.

Читайте також: На кожен прояв терору росії буде жорстка й принципова реакція - Зеленський

Глава держави подякував всім представникам Державної служби з надзвичайних ситуацій, комунальним службам, будівельникам, працівникам поліції, військовим, представникам місцевої влади, представникам бізнесу – кожному, хто залучений до ліквідації наслідків російського ракетного терору у Кривому розі, Харкові, Запоріжжі, Миколаєві, на Донеччині та в інших містах і громадах.

Читайте також: росія щільно нищить критичну інфраструктуру України - МВС

Як повідомляв Укрінформ, українські поліцейські впродовж минулої доби зафіксували обстріли рф 38 населених пунктів. Окрім цього, ворог почав щільно нищити критичну інфраструктуру України. 15 вересня СБУ відкрила справу про ворожі ракетні удари по дамбі на Дніпропетровщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-