На півдні ЗСУ знищили ворожий склад боєприпасів

На півдні ЗСУ знищили ворожий склад боєприпасів

Укрінформ
На півдні України ракетно-артилерійські підрозділи Збройних сил України 14 вересня завдали вогневих ударів по колонах ворожої техніки, Каховському мосту, понтонній переправі, а також по скупченнях загарбників і техніки в районі Голої Пристані та Дудчан.

Про це повідомляє у Телеграмі речник оперативного командування «Південь» Владислав Назаров, передає Укрінформ.

«Наші ракетно-артилерійські підрозділи продовжували виконання вогневих завдань, зокрема, по колонах ворожої техніки, Каховському мосту і понтонній переправі в районі Антонівського. Уражено скупчення ворожої сили та техніки в районі Голої Пристані та Дудчан, де додатково влучено ще й у склад боєприпасів», - зазначив Назаров.

За попередньо підтвердженими даними, ворог втратив 27 військовослужбовців і 2 одиниці автомобільної техніки. Бойову машину десанту мобілізовано з позицій ворожих військ до одного з наших підрозділів. Решта втрат ворога дорозвідується.

Читайте також: ЗСУ знають усе про перекидання росією техніки на південному фронті – Гуменюк

Як повідомлялося, упродовж минулої доби ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ, виконавши понад 430 вогневих завдань, знищили в південних областях України: 121 російського військового, п’ять танків, дев’ять інших броньованих машин, три гаубиці Мста-Б, дві самохідні артилерійські установки «Гвоздика», два зенітних гарматно-ракетних комплекси «Панцир-С1», командно-штабну машину і станцію радіоелектронної боротьби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-