ЗСУ знають усе про перекидання росією техніки на південному фронті – Гуменюк

ЗСУ знають усе про перекидання росією техніки на південному фронті – Гуменюк

Укрінформ
Керівництво Збройних сил України володіє повною інформацією про перекидання ворогом озброєння і техніки на південному фронті.

Про це під час брифінгу в медіацентрі Україна-Укрінформ повідомила керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, відповідаючи на питання щодо перекидання ворогом техніки та озброєння в Криму.

«Нам відомо, ми відстежуємо і контролюємо ті шляхи, які вони можуть використовувати для остаточного застосування цієї самої техніки на південному фронті. І вони свідомі того, що вогневий контроль наш якраз перекриває всі материкові шляхи, які вони можуть гіпотетично використати. Навіть якщо вони спробують розбити ці колони на маленькі групи, ми також готові до цього, і вони теж в цьому обізнані», - зазначила Гуменюк.

Читайте також: Загарбники згорнули підготовку до «референдуму» на Херсонщині

Коментуючи інформацію про наміри російських загарбників відступити з Мелітополя до Криму, речниця зазначила: «Ми бачимо і розуміємо намагання окупантів вшитися до Криму, там скомпонуватися. Ну, що ж, нам так буде легше. Згуртування військової техніки – це більш потужна мішень».

Відповідаючи на питання чи завадять партизани будівництву окупантами бетонних захисних споруд на Херсонщині та чи не варто покарати підприємства-постачальники бетонних конструкцій, Гуменюк розповіла, що рух спротиву знаходиться з нами у злагоджених діях, тому ми свідомі того, що роблять вони, а вони знають, що робимо ми. "Потужності будь-якого підприємства (з виробництва залізобетонних конструкцій – ред.) – це багатство нашої держави, ми не нищимо інфраструктуру, ми руйнуємо плани ворога. Тому для того, щоб ворог не міг використовувати ці конструкції, ми маємо певний план, який буде реалізований найближчим часом. Але руйнувати те, що належить Україні, ми не будемо», - підкреслила вона.

Читайте також: Колаборанти тікають швидше, ніж відступають російські війська – Гуменюк

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні масово пишуть рапорти про відставку призначені російськими загарбниками співробітники «поліції».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-