Глава держави подякував захисникам України за рух уперед

Глава держави подякував захисникам України за рух уперед

Укрінформ
Від початку вересня українські військові звільнили понад 6 тисяч квадратних кілометрів території, захопленої росією, і рух ЗСУ вперед триває.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"З перших чисел вересня й до сьогодні наші воїни вже звільнили понад 6 тисяч квадратних кілометрів території України – на сході й на півдні. Рух наших військ триває",  - відзначив глава держави.

Він подякував 57-й окремій мотопіхотній бригаді, яка відновилася після важких боїв на сході й дуже сміливо, дуже впевнено просувається вперед на Південному напрямку. Також висловив вдячність 59-й окремій мотопіхотній бригаді за неухильний рух уперед попри все.

Читайте також: У Нацгвардії підтвердили звільнення Святогірська

Президент згадав і бійців 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, подякувавши за звільнення кількох населених пунктів і дуже ефективні дії з нейтралізації активності ворога.

"Окремо хочу сьогодні подякувати сьогодні нашим зенітникам. Учора всі ми бачили наслідки російських ударів. Але при цьому більшість ракет терористів вдалося збити. Дев’ять із 12 ракет було збито. Сім ракет збили воїни 138-ї Дніпровської зенітної ракетної бригади повітряного командування "Схід"» і дві ракети збили захисники неба 96-ї Київської зенітної ракетної бригади повітряного командування "Центр". Дякую вам, наші захисники, наші захисниці!", - наголосив Президент.

Читайте також: ЗСУ звільнили 13 населених пунктів на півдні

Як повідомлялося, Збройні сили України з 24 лютого до 12 вересня ліквідували близько 52 950 російських загарбників.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-