Бігти чи стояти: військові рф не знають, що їм робити в Україні  - розвідка

Бігти чи стояти: військові рф не знають, що їм робити в Україні - розвідка

Аудіо
Укрінформ
Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало перехоплення розмови двох російських військових, під час якої один із них, серед іншого, сказав, що він не знає, що наразі робити – чи бігти, чи стояти там, де він є.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба ГУР Міністерства оборони, передає Укрінформ.

«Військовий рф, знаходячись в Харківській області, розповідає про вдалий наступ ЗСУ, реальне ставлення командування до солдатів та відсутність морального духу», - уточнюється у повідомленні.

Зокрема, у цьому записі чутно, як один військовий рф питає у іншого, яка у нього ситуація, той каже, що дуже погана і що їм - кінець. Серед іншого, другий військовий рф каже, що їм уже «відрубають трасу» на Куп’янськ, а якщо цю трасу обріжуть, то все буде дуже погано. Останнім часом він не знає, що робити – бігти звідти, якось прориватися, або стояти на позиціях.

Читайте також: росіяни найближчим часом можуть обстріляти ЗАЕС - розвідка

Перший військовий рф каже, що їм потрібно якось виходити на зв'язок із «вищими». Другий військовослужбовець рф каже, що тим усім все одно.

Своєю чергою у ГУР Міноборони запевнили, що за кожний воєнний злочин, здійснений проти України, буде справедлива відплата.

Читайте також: російські льотчики, які обстрілювали Україну, планують втечу до Південної Америки – розвідка

Як повідомлялося, у ГУР МОУ поінформували, що російські війська найближчим часом можуть здійснити черговий обстріл Запорізької атомної електростанції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-