Південь: ЗСУ завдали 10 авіаударів і виконали 350 вогневих завдань, знищивши 80 загарбників

Південь: ЗСУ завдали 10 авіаударів і виконали 350 вогневих завдань, знищивши 80 загарбників

Укрінформ
За минулу добу ЗСУ знищили 80 окупантів, поромну переправу біля Нової Каховки та три склади боєприпасів ворога, виконавши 350 вогневих завдань.

Про це передає Укрінформ із посиланням на ОК «Південь».

За даними українських захисників, нашою авіацією на півдні завдано десять ударів, а ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 350 вогневих завдань. ЗСУ атакували райони зосередження ворожого озброєння та техніки в районі Нової Каховки та Придніпровського, а також склади боєприпасів навколо і в самому Херсоні.

«Втрати ворога за добу складають 80 окупантів, вісім танків, 17 одиниць автобронетехніки, одна гаубиця «Мста-Б», один безпілотний розвідник типу «Орлан-10». Знищено три склади боєприпасів в Миколаївському, Херсонському і Бериславському районах. Чергову поромну переправу в районі Нової Каховки критично уражено без можливості подальшого використання», — сказано у зведенні.

Читайте також: На Харківщині звільняють населені пункти, у Херсоні ворог посилює присутність – Генштаб

Крім того, в оперативному командуванні «Південь» зазначили, що в Чорному морі вздовж кримського узбережжя маневрують 13 бойових кораблів, серед яких два надводних ракетоносії, що тримають напоготові 16 крилатих ракет  морського базування «Калібр».

Читайте також: рф називає дії своїх військ на ізюмсько-балаклійському напрямку «відволікаючими заходами»

Як повідомляв Укрінформ, 8 вересня Президент Володимир Зеленський опублікував відео, на якому українські війська звітують про виконання наказу визволити від російських загарбників Балаклію.

У визволеній Балаклії Державне бюро розслідувань розпочало фільтраційні заходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-