Зеленський: росіян не хвилює рівень їхніх втрат, а для нас важливе кожне життя

Зеленський: росіян не хвилює рівень їхніх втрат, а для нас важливе кожне життя

Укрінформ
росію не хвилює високий рівень втрат серед її військових, тоді як Україна цінує та намагається зберегти життя кожного свого захисника.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«50 тисяч російських життів вже пішло на цю абсолютно безглузду для росії війну. І окупантів не хвилює навіть такий рівень втрат. А нас хвилює кожне життя наших героїв, наших захисників і захисниць. Ми робимо все, щоб берегти життя українців», - сказав глава держави.

Він уточнив, що це та низку інших питань розглядав на засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача, де максимально швидко і точно вирішуються усі питання, повʼязані з просуванням ЗСУ, знищенням загарбників.

Читайте також: Засідання Ставки: Зеленському доповіли про успіхи у знищенні сил ворога

Зеленський також подякував партнерам, які допомагають Україні вистояти.

«Сьогоднішній мій дипломатичний день почався о 8-й ранку – з розмови з пані Ненсі Пелосі, спікеркою Палати представників США. Як завжди, продуктивно і дуже тепло. Скоординували наші кроки в захисті України і свободи як такої від російської агресії. Вдень говорив з премʼєр-міністром Нідерландів Марком Рютте – про посилення санкційного тиску на росію, про нову оборонну і макрофінансову допомогу нашій державі. Дуже вдячний», - сказав Президент.

Увечері він провів розмову з новим премʼєр-міністром Великої Британії пані Ліз Трасс. «Це була її перша розмова у новому статусі з іноземним лідером – і це велика честь для України», - зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський першим з іноземних лідерів поговорив з Трасс і запросив її до України

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-