Розвідники знищили в окупованому місті на Запоріжжі склад бюлетенів для «референдуму» і базу фсбшників

Розвідники знищили в окупованому місті на Запоріжжі склад бюлетенів для «референдуму» і базу фсбшників

Укрінформ
Внаслідок спецоперації Головного управління розвідки Міноборони у тимчасово окупованій Кам’янці-Дніпровській (Василівський район Запорізької області) знищено місце зберігання бюлетенів для псевдореферендуму.

Про це повідомило ГУР у своєму Телеграмі, передає Укрінформ.

Крім того, знищено та суттєво пошкоджено низку об’єктів, які російські загарбники використовували в якості місць базування.

За даними української розвідки, в кількох приміщеннях тривають пожежі, які загарбники не можуть загасити протягом тривалого часу. Зокрема, управління Державної казначейської служби.

"Знищено місце зберігання бюлетенів для проведення псевдореферендуму. При цьому, склад було підірвано вибухом зсередини приміщення. Всі наявні друковані матеріали – знищено. ️Разом з цим розбито місце базування підрозділу російського ФСБ, який охороняв склад бюлетенів. Точна кількість вбитих та поранених – уточнюється. Вцілілих та поранених терміново евакуюють в напрямку окупованого Криму", - повідомили у ГУР.

Читайте також: Розвідники Нацгвардії за тиждень виявили 137 ворожих цілей

У розвідці додають, що загарбники ввели жорстку комендантську годину в місті з 7.00. Над містом помічено військові вертольоти. ️В результаті проведення спецоперації цивільне населення не постраждало.

Читайте також: Як надовго вистачить окупантам боєприпасів та військової техніки

Як повідомлялося раніше, псевдореферендуми, які росія планує проводити на тимчасово захоплених територіях, є злочином, за участь у них передбачена кримінальна відповідальність; жителям краще евакуюватися або ж усіма можливими методами уникати участі у них. Про це заявила віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-