Розвідники Нацгвардії за тиждень виявили 137 ворожих цілей

Розвідники Нацгвардії за тиждень виявили 137 ворожих цілей

Укрінформ
Розвідники Національної гвардії України упродовж тижня виявили 137 цілей у розташуванні російських агресорів.

Про це на онлайн-брифінгу заявив начальник оперативного управління Головного управління НГУ Олексій Надточий, передає кореспондент Укрінформу.

Авіація Нацгвардії за тиждень здійснила вісім вертольотовильотів для вогневого ураження противника та ще 28 – з метою аеромедичної евакуації і транспортних перевезень. Щодо повітряної розвідки за допомогою безпілотних літальних комплексів було здійснено три вильоти.

«Підрозділами розвідки НГУ виявлено 137 цілей противника, з них спостережними постами - 25, розрахунками безпілотних авіаційних комплексів - 112», - поінформував Надточий.

За його словами, НГУ у взаємодії з Нацполіцією і військовою службою правопорядку в ЗСУ продовжує виконання спеціальних завдань на 182 блокпостах у 13 областях, з них 35 розташовані у Києві.

Читайте також: Розвідники Нацгвардії допомогли знищити склад росіян з боєприпасами

За тиждень нацгвардійці затримали за скоєння кримінальних та адміністративних правопорушень 1617 осіб. А загалом від початку повномасштабного вторгнення - понад 29 тис. осіб, з них 407 – за підозрою у причетності до ДРГ.

При цьому, додав Надточий, було вилучено 175 одиниць вогнепальної зброї та 17,5 тис. набоїв, 239 одиниць холодної зброї, 121 гранату, шість гранатометів, 28 кілограмів вибухівки, шість протитанкових мін і 23 артилерійські снаряди.

Як повідомлялося, за минулий тиждень бійці Нацгвардії знищили дві артилерійські установки росіян та знешкодили 50 загарбників.

Фото: Нацгвардія, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-