Зеленський запропонував російським загарбникам тікати або здатися в полон

Зеленський запропонував російським загарбникам тікати або здатися в полон

Відео
Укрінформ
Окупантів гнатимемо до кордону, лінія якого не змінювалась, а якщо вони хочуть вижити - настав час тікати або здаватися в полон.

Про це сказав Президент України у своєму традиційному вечірньому звернені, передає Укрінформ.

«Окупанти мають знати: ми гнатимемо їх до кордону. До нашого кордону, лінія якого не змінювалась. Окупанти її добре знають. Якщо вони хочуть вижити – російським військовим настав час тікати. Їдьте додому. Якщо ви боїтеся повертатись до себе додому в росію – що ж, хай такі окупанти здаються в полон, і ми гарантуємо їм виконання всіх норм Женевських конвенцій", - сказав Зеленський.

Читайте також: Мрія про безпекові гарантії перетворюється на план із чіткими часовими рамками – Єрмак

Він зауважив, що в іншому випадку вони матимуть справу з нашими захисниками, які не зупиняться, поки не звільнять усе, що належить Україні. Це те, про що Україна говорить 187 днів.

Президент поінформував, що сьогодні провів наради з військовими, з представниками військово-промислового сектору, з урядовцями.

«Важливі наради, важлива тематика, озвучувати її – неправильно. Але результат із часом бачать усі. Бачать, коли наші захисники знищують логістику, бази, командні центри ворога. Це – продовжимо», - запевнив Зеленський.

Читайте також: Гуменюк про ситуацію на Херсонщині: Незавершеною роботою ніхто не вихваляється

Як повідомляв Укрінформ, війна, яка почалася з окупації росією нашого Криму, з намагання захопити Донбас, має закінчитися саме там – у звільненому Криму, у звільнених містах Донбасу, виходом наших військових на державний кордон України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-