Гуменюк про ситуацію на Херсонщині: Незавершеною роботою ніхто не вихваляється

Гуменюк про ситуацію на Херсонщині: Незавершеною роботою ніхто не вихваляється

Укрінформ
Українське командування не повідомляє деталей про перебіг бойових дій у Херсонській області на тлі повідомлень про контрнаступ, доки вони тривають.

Про це в ефірі національного телемарафону сказала керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України «Південь» Наталія Гуменюк, передає Укрінформ із посиланням на Радіо Свобода.

«Обговорювати події на фронті вважається трохи моветоном у той момент, коли триває військова операція. Вона вимагає тиші, і військові завжди вітають саме таке ставлення до своїх дій. Адже саме у тиші найкраще чути, як дихає ворог, як він нервує, і можна реагувати краще. Тому ми закликаємо всіх зберігати спокій, розуміти, що незавершеною роботою ніхто не вихваляється, ми розпочали свою справу і будемо доводити її до кінця», – пояснила вона.

Читайте також: На Банковій просять не поширювати інформацію про операції ЗСУ до офіційних заяв військових

Речниця зазначала, що військові відзвітують про результати, щойно вони «будуть того варті».

«Ми розуміємо, що позитивних новин дуже хочеться, ми не могли їх втримати, але закликаємо більше не розголошувати, зачекати», – додала Гуменюк.

Вона вказала на те, що сьогодні ж Миколаїв зазнав масованого ракетного удару. Представниця Сил оборони України «Південь» назвала це реакцією росії на дії української армії на півдні.

Читайте також: У Штатах прокоментували український контрнаступ на Херсонщині

Як раніше повідомило оперативне угруповання військ «Каховка», 109-й стрілковий полк угруповання «ДНР» відійшов від зайнятих позицій, а російські десантники, що були їх підтримкою втекли з поля бою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-