На Банковій просять не поширювати інформацію про операції ЗСУ до офіційних заяв військових

На Банковій просять не поширювати інформацію про операції ЗСУ до офіційних заяв військових

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк закликав політиків та лідерів суспільної думки не поширювати інформацією про військові операції до офіційних заяв Збройних сил України чи Міністерства оборони.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Телеграмі.

«Розумію наші бажання і мрії. Але все ж таки пропоную виходити з обережного коментарійного формату щодо будь-яких наших військових дій. Тому принагідно ще раз нагадую всім політикам, експертам та лідерам суспільної думки (зрозуміло, що вони все знають набагато краще за безпосередніх виконавців) про важливість не маніпулювати та не спекулювати інформацією про хід військових операцій до офіційних заяв представників Збройних сил чи Міністерства оборони України», - зазначив Подоляк.

Також він звернувся до журналістів з проханням сьогодні та в наступні дні особливо ретельно перевіряти джерела інформації та експертизу конкретних спікерів за темою.

Подоляк закликав також «фільтрувати інформацію» та професійно працювати з поваги до українських захисників.

Читайте також: Військові просять цивільне населення Херсонщини перебувати в укриттях

Як повідомляв Укрінформ, 29 серпня начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк закликала дотримуватися тиші в питаннях наступу Збройних сил України на Херсонщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-