Проста шкільна формула: Зеленський пояснив, як швидко закінчити війну

Проста шкільна формула: Зеленський пояснив, як швидко закінчити війну

Укрінформ
Щоб наслідки війни не були відчутні у всьому світі, слід Україні дати зброю і завершити цю війну.

Про це Президент України Володимир Зеленський заявив під час пресконференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Моя позиція незмінна: якщо бути зовсім прагматичним, я би сказав так - ця війна коштує дорого, вартість висока для всього світу… Я вважаю, що коротша війна дешевша. І якщо всі прагматичні, то дешевше (буде) закінчити раніше. Закінчити раніше - це дати зброю нам. Така проста шкільна формула», - сказав Зеленський.

Президент зауважив, що для когось у Європі ця війна вже відчувається економічно. Треті держави ще не відчувають, але блокування Чорноморського узбережжя вже говорить про те, що буде голод, і вони це відчують. «Хтось в Азії ще також не відчув, це буде дещо пізніше, на жаль. І найдорожча ціна буде для росії, і це стовідсотково, бо ця ціна буде історична для них», - наголосив глава держави.

Читайте також: Президент пояснив, чому досить емоційно просить у партнерів про військову допомогу для України

Як повідомлялося, після зустрічі з президентом Туреччини та генсеком ООН напередодні Президент Володимир Зеленський заявив, що не можна довіряти російській федерації, тому переговори з росією можна буде вести лише після виведення російських військ з усіх тимчасово окупованих українських територій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-