Загарбників, які захопили ЧАЕС, може не бути в живих – Зеленський

Загарбників, які захопили ЧАЕС, може не бути в живих – Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що ніхто не знає, де перебувають російські загарбники, які на початку повномасштабного вторгнення захопили Чорнобильську АЕС.

Є інформація, що у живих їх немає, заявив глава держави під час пресконференції у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Небезпека від окупації атомних електростанцій почалася не з Запоріжжя. Ви пам’ятаєте Чорнобильську АЕС. Ми знаємо, чим усе закінчилося, коли українські фахівці не контролювали ситуацію. Слава Богу, там деокуповано було, хоча люди, які окупували з боку російської федерації та найманці - ніхто не знає, де вони, інформація в нас була, що в живих їх немає. Що з ними сталося? Ми не знаємо», - зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський заявляє про високий ризик провокацій з боку рф на День Незалежності

Як повідомлялося, з 24 лютого по 31 березня всі об’єкти Державного спеціалізованого підприємства "Чорнобильська АЕС" та об’єкти в зоні відчуження були захоплені військовими підрозділами російської федерації. 31 березня українські сили оборони витіснили загарбників із території промислового майданчика ЧАЕС.

 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-