Жоден ракетний удар з боку росії не залишиться без відповіді - Зеленський

Жоден ракетний удар з боку росії не залишиться без відповіді - Зеленський

Відео
Укрінформ
Україна не залишить без відповіді жоден з ракетних ударів, які росія завдає по території нашої країни.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Хочу сьогодні окремо звернутися до мешканців усіх наших міст, які зазнають постійних жорстоких обстрілів з боку росії. Харків, Миколаїв, усі міста Донбасу, Дніпропетровщини, Запорізької області... Усі, хто переживає цей постійний жах знищення життя та руйнації всього, що дає життю нормальність. Ми не залишимо без відповіді жоден із цих ударів. Ми встановимо особу кожного окупанта, який віддає накази і виконує ці удари по містах. І ми притягнемо до відповідальності – у той чи інший спосіб – їх усіх. Жоден убивця не сховається", - наголосив Президент.

Глава держави зазначив, що Україна обов’язково відновить усе, що терористи намагаються залишити в руїнах. "Слово "руїни"ніколи не буде словом про Україну, ніколи не буде словом про наші міста. Це в росії точно не вийде", - додав Зеленський.

Читайте також: Попри обстріли і погрози: Зеленський закликав українців думати про перемогу над росією

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-