Є додаткові підтвердження щодо підготовки провокації росії на ЗАЕС – розвідка

Є додаткові підтвердження щодо підготовки провокації росії на ЗАЕС – розвідка

Укрінформ
Українська розвідка отримала нові підтвердження інформації щодо підготовки окупантами провокації на території Запорізькій АЕС 19 серпня.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Отримано додаткові підтвердження інформації про підготовку окупантами провокації на Запорізькій атомній станції 19 серпня. Зокрема, ліцензованому персоналу (який виконує свої функції на основі виданої Держатомінспекцією ліцензії) наказано залишатися вдома. На територію станції допускатиметься невелика частина оперативного персоналу», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Об’єктивних перепон, щоб місія МАГАТЕ не потрапила на ЗАЕС, немає – Зеленський

Також зазначається, що 18 серпня на вечірньому зібранні керівництва ЗАЕС були відсутні представники росатома. При тому, що з моменту окупації співробітники росатома в обов’язковому порядку були присутні на всіх таких нарадах. На цей момент вони взагалі залишили територію АЕС, зазначили у розвідці.

"Враховуючи кількість зброї, яка наразі знаходиться на території атомної станції, а також неодноразові провокативні обстріли, є висока ймовірність проведення масштабного теракту на ядерному об’єкті", - наголосили в ГУР.

Читайте також: Звернення Ради щодо ядерного тероризму росії на ЗАЕС надіслали у всі посольства

Як повідомляв Укрінформ, українська розвідка попереджає про можливу провокацію окупантів на Запорізькій атомній станції завтра, 19 серпня.

Фото: Sergei Ilnitsky/EPA/Shutterstock

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-