російським чиновникам обіцяють подвійний оклад за роботу в «л/днр» - ГУР

російським чиновникам обіцяють подвійний оклад за роботу в «л/днр» - ГУР

Укрінформ
Керівництво рф продовжує агітувати російських держслужбовців до роботи на тимчасово захоплених територіях України.

Про це повідомляє Головне управління розвідки, передає Укрінформ.

Згідно з рішенням адміністрації Бєлгорода, співробітникам мерії, керівникам та працівникам муніципальних закладів в період їхньої можливої роботи у «днр» та «лнр» обіцяють виплачувати подвійний оклад у рублях, зазначили в ГУР.

«Окрім того, з міського бюджету компенсуються витрати, пов’язані з – відрядженням (добові) та іншими потребами. Вводяться надбавки до добових в іноземній валюті (маються на увазі українські гривні) із розрахунку: 50% – голові адміністрації; 40% – першому та деяким іншим заступникам; 30% – начальникам відділів та їхнім заступникам, а також головним і провідним фахівцям», - йдеться в повідомленні.

У розвідці пояснюють, що обіцянки збільшення виплат пов’язані з категоричним небажанням російських чиновників їхати в Україну через побоювання за власну безпеку. Втім, попри ці пропозиції росіяни продовжують масово відмовлятися їхати в небезпечне відрядження, додали в ГУР.

Читайте також: путін мобілізує економіку рф для забезпечення війни проти України – ISW

Зазначається, що наразі керівництво Бєлгородської області відповідає за підтримку російського окупаційного режиму у Білокуракинському та Троїцькому районах Луганщини. З вересня за участю бєлгородських вчителів там планується відкриття шкіл. Туди ж направляються і виховательки для дитячих садків з рф. Загалом з бєлгородського бюджету планується виділити 1,6 млрд руб. При тому, що затверджений дефіцит бюджету Бєлгородської області на 2022 рік становить 30,8 млрд руб.

Читайте також: Двом «чиновникам» на Херсонщині оголосили підозру у держзраді

Як повідомлялося, Збройні сили України з 24 лютого по 15 серпня ліквідували близько 43 тисяч 750 російських загарбників, що на 200 осіб більше у порівнянні з попередньою добою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-