Двом «чиновникам» на Херсонщині оголосили підозру у держзраді

Двом «чиновникам» на Херсонщині оголосили підозру у держзраді

Фото
Укрінформ
На Херсонщині "директору" водоканалу й "в. о. головного лікаря" оголошено підозру в державній зраді.

Про це повідомляє Служби безпеки України у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Із початку широкомасштабного вторгнення рф активно співпрацює з окупантами "директор" Херсонського водоканалу. Ще одна колаборантка отримала кар’єрне підвищення та обійняла посаду «в. о. головного лікаря Білозерського центру первинної медико-санітарної допомоги", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що "директор" водоканалу розпорядився відправити спецтехніку на підмогу російській армії, унаслідок чого загарбники змогли облаштувати оборонні позиції навколо окупованого обласного центру.

Водночас СБУ повідомляє й про фейкового правоохоронця, який здобув посаду "начальника Новокаховського відділу по боротьбі з економічними злочинами". За інформацією відомства, він брав участь у зриві посівної кампанії на Херсонщині.

Зазначається, що "чиновникам" оголошено про підозру у державній зраді за ст. 111 Кримінального кодексу України. Відносно "правоохоронця" СБУ проводить досудове розслідування за статтею «Колабораційна діяльність».

Читайте також: На Вінниччині викрили схему перетину державного кордону для «ухилянтів»

Як повідомляв Укрінформ, СБУ викрила членів російської агентурної мережі, які допомагали окупантам нищити суднобудівну інфраструктуру на Миколаївщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-