Подоляк розповів, на які теми наразі триває діалог України з рф

Подоляк розповів, на які теми наразі триває діалог України з рф

Укрінформ
Україна зберігає діалог із російською федерацією винятково на рівні вирішення питання обміну полоненими, а також тілами загиблих.

Про це радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк розповів в інтерв‘ю виданню "Бабель", повідомляє Укрінформ.

"У нас є певні діалоги на рівні штабу щодо звільнення полонених, обміну тілами і таке інше. Тобто щодо цієї гуманітарної складової є діалоги. Безумовно, ми розуміємо, що це російська федерація і будь-які діалоги з ними – це дуже тяжко, але такі діалоги ведуться", – зазначив радник керівника ОПУ.

Читайте також: Переговори з росією на нинішньому етапі зафіксують поразку України – Подоляк

Водночас він наголосив, що немає жодних діалогів із військово-політичної точки зору. При цьому він підкреслив, що навіть переговори щодо зернових коридорів відбувалися не прямо, а через посередника.

Читайте також: Подоляк відреагував на пропозицію посередництва Індонезії у переговорах Україна - рф

Як повідомляв Укрінформ, 29 березня в Стамбулі відбувся раунд переговорів між українською та російською делегацією. Після нього українська делегація виступила з низкою пропозицій для припинення російсько-української війни, серед яких – підписання міжнародного договору про гарантії безпеки України. Це був останній очний етап переговорів.

Пізніше переговорний процес було зупинено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-