Катував підлітка на Київщині: СБУ повідомила про підозру поплічнику Кадирова

Катував підлітка на Київщині: СБУ повідомила про підозру поплічнику Кадирова

Укрінформ
Служба безпеки України повідомила про підозру командиру мобільного загону особливого призначення росгвардії у чеченській республіці Анзону Бісаєву, який у Бучанському районі Київської області катував неповнолітнього.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі

“Зловмисником виявився командир мобільного загону особливого призначення (більше відомого як ОМОН) росгвардії у чеченській республіці “ахмат” – Бісаєв Анзор. Цей окупант входив до найближчого оточення Кадирова”, - ідеться у повідомленні.

Як встановлено, на початку березня, перебуваючи на території селища Бабинці Бучанського району, загарбник разом зі своїми підлеглими вдерся в один із приватних місцевих будинків і викрав підлітка.

Читайте також: У Сєвєродонецьку партизани розклеїли листівки-послання до кадирова

Під дулом пістолета та приставляючи ніж до голови, загарбники вимагали від нього інформацію про розташування українських військ.

Коли тортури не дали “бажаного результату”, хлопця посадили у броньований автомобіль і продовжували знущання, застосовуючи насильство та погрози фізичної розправи.

Слідчі Служби безпеки повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, співробітники СБУ повідомили про підозру росіянину, старшому лейтенанту зс рф Антону Струєву, який наказував розстрілювати цивільних у Броварському районі на Київщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-