Залізниця між Херсоном і Кримом буде небезпечною для російських військ – розвідка Британії

Залізниця між Херсоном і Кримом буде небезпечною для російських військ – розвідка Британії

Укрінформ
Нещодавній удар Збройних сил України по російському ешелону з боєприпасами в Херсонській області значно ускладнить логістику для армії рф на південному фронті.

Про це повідомляє у Твіттері міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ.

«Унаслідок українського удару по російському потягу з боєприпасами в Херсонській області на півдні України дуже малоймовірно, що залізничне сполучення між Херсоном та Кримом залишається в робочому стані. російські сили, ймовірно, відремонтують залізничну колію впродовж кількох днів, однак вона залишатиметься вразливою для російських сил та їхнього маршруту матеріально-технічного постачання з Криму до Херсона», - зазначили у відомстві.

Читайте також: На Херсонщині загарбники влаштували димову завісу та підірвали свій потяг – розвідка

У міноборони Британії також зазначають, що поромна переправа через Дніпро, яку російські загарбники спорудили після пошкодження Антонівського мосту поблизу Херсона, здебільшого використовуватиметься для переміщення військ та засобів матеріально-технічного забезпечення.

Читайте також: Під Скадовськом знищили склад боєприпасів і техніки, яку ворог стягнув з Криму

«Ймовірно, ми побачимо збільшення кількості цивільних, які намагаються виїхати з Херсона та його околиць, оскільки бойові дії тривають, і ситуація з продовольством погіршується. Це створить тиск на транспортні вузли та маршрути, що, ймовірно, призведе до впровадження заходів контролю руху», - додали у відомстві.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 30 липня українські військові влучили по залізничному ешелону російських загарбників, який прибув на станцію Брилівка Херсонської області. Ешелон налічував понад 40 вагонів з живою силою, технікою та боєприпасами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-