Президент провів засідання Ставки, розглянули чотири питання

Президент провів засідання Ставки, розглянули чотири питання

Укрінформ
Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Одне з нагальних питань, що розглядалися, - забезпечення озброєнням українських військових.

Про це Президент розповів у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Розглянули чотири питання. З того, що можна сказати зараз публічно: проаналізували стан забезпечення - на цей час - озброєнням наших захисників, постачання допомоги від партнерів і загалом стан виконання Плану оборони України, який був уведений в дію 24 лютого", - розповів Зеленський.

Глава держави нагадав, що лише в першій половині 28 липня і лише у столиці було чотири повітряні тривоги. 

"російська армія завдала ракетних ударів по Київщині, по Кропивницькому, била по Миколаєву, продовжила серію стратегічно безглуздих і жорстоких штурмів на Донбасі. Я дякую кожному й кожній, хто відбиває цей терор", - сказав Президент.

Читайте також: Зеленський: Ніхто у світі не вкладається в тероризм більше, ніж росія

Він також підкреслив - влада зробить усе, аби світ не був байдужим до жахливої війни, яку росія розв'язала проти України та самої ідеї свободи.

Як повідомлялося, Україна у новому пакеті санкцій проти росії очікує жорсткіших обмежень для банківської системи рф та торгівлі енергоресурсами.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-