На Херсонщині російські загарбники споруджують понтонну переправу

На Херсонщині російські загарбники споруджують понтонну переправу

Укрінформ
На Херсонщині російські загарбники споруджують понтонну переправу через річку Інгулець.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Херсонська ОВА.

«російські окупанти зводять понтонну переправу через річку Інгулець поблизу с. Дар'ївка на Херсонщині», - йдеться у повідомленні.

Сам міст поруч нещодавно був пошкоджений завдяки роботі ЗСУ. Також загарбники розглядають можливість створення понтона біля Антонівського мосту.

Як повідомляв Укрінформ, на думку керівника Херсонської ОВА, ремонт мостів на Херсонщині, по яких завдали удару Збройні сили України, росіянам не допоможе. Удари по мостах - це сигнал для російських військових, що настав час тікати з Херсонщини зокрема і з території України загалом.

Спеціалісти дорожньої сфери ремонтувати мости на Херсонщині, що були обстріляні ЗСУ, відмовилися, тому загарбники змусили це робити працівників комунальних підприємств.

Читайте також: У Херсонській ОВА прокоментували удари ЗСУ по мостах: Ремонт загарбникам не допоможе

Українські військові тримають під вогневим контролем логістичні маршрути російських загарбників на Херсонщині, що збільшує перевагу ЗСУ.

Останніми днями Збройні сили завдали ударів по трьох ключових об'єктах: Антонівському і Дар'ївському мостах і по дорозі через дамбу Каховської ГЕС.

На Херсонщині російські загарбники намагаються нашвидкуруч відремонтувати мости, прагнучи відновити шляхи постачання боєприпасів та важкої техніки, проте безпека використання мостів залишається під великим питанням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-