У Херсонській ОВА прокоментували удари ЗСУ по мостах: Ремонт загарбникам не допоможе

У Херсонській ОВА прокоментували удари ЗСУ по мостах: Ремонт загарбникам не допоможе

Укрінформ
Ремонт мостів на Херсонщині, по яких завдали удару Збройні сили України, окупантам не допоможе.

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ повідомив т.в.о. керівника Херсонської ОВА Дмитро Бутрій.

«Удари були нанесені по Антонівському мосту, Дар'ївському і Каховському… Рух по цих мостах важкої техніки на сьогодні, скажемо так, дуже ускладнений. У них є спроби ремонту мостів, є повідомлення про те, що вони планують наведення понтонних переправ. Але повірте, наші вояки як працюють ефективно, так і будуть працювати… Це (ремонт мостів – ред.) їм (російським окупантам - ред.) точно не допоможе», - сказав Бутрій.

За його словами, удари по мостах - це сигнал для російських військових, що настав час тікати з Херсонщини зокрема, і загалом з території України, підкреслив Бутрій.

Він зазначив, що наразі в нього немає інформації, кого саме окупанти залучили до проведення ремонтних робіт.

Бутрій наголосив, що ЗСУ продовжують тиснути на ворога і крок за кроком наближають звільнення території Херсонщини. Українські військові, додав він, дуже точно і ефективно влучають у склади з боєприпасами, скупчення живої сили та по логістиці ворога - по мостах.

Читайте також: ЗСУ за тиждень пошкодили всі контрольовані рф мости, які ведуть до Херсона — ISW

Як повідомляв Укрінформ, українські військові тримають під вогневим контролем логістичні маршрути російських загарбників на Херсонщині, що збільшує перевагу ЗСУ.

Останніми днями Збройні сили завдали ударів по трьох ключових об'єктах: Антонівському і Дар'ївському мостах і по дорозі через дамбу Каховської ГЕС.

На Херсонщині російські загарбники намагаються нашвидкуруч відремонтувати мости, прагнучи відновити шляхи постачання боєприпасів та важкої техніки, проте безпека використання мостів залишається під великим питанням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-