На засіданні Ставки говорили про посилення позицій військових - Президент

На засіданні Ставки говорили про посилення позицій військових - Президент

Відео
Укрінформ
На черговому засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача визначили завдання для посилення позицій військових, а також обговорили істотний потенціал завдати російським загарбникам більших втрат.

Про це Президент Володимир Зеленський повідомив у вечірньому відеозверненні, передає  Укрінформ.

"Провів сьогодні чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача. Цей формат нашої роботи об'єднує ключових керівників сфери оборони й сектору безпеки...Обговорили поточну ситуацію на передовій, довкола України, визначили завдання на деяких тактичних напрямках для посилення наших позицій", - сказав Зеленський.

Він додав, що під час засідання також предметно опрацювали питання про постачання новітнього озброєння у війська.

"Потрібно ще збільшувати інтенсивність ударів по ворогу, учасники засідання ставки погодились, що маємо істотний потенціал для просування наших сил на фронті та для завдання окупантам нових відчутних втрат", - наголосив Президент.

Читайте також: Зеленський про ППО: Є певні успіхи, але потрібні зовсім інші швидкість та масштаб

Він також додав, що на засіданні заслухали доповіді керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова, також керівника Служби зовнішньої розвідки Олександра Литвиненка, Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного, міністра оборони Олексія Резнікова, а також міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського. Безпосередньо з передової підключався до засідання Ставки генерал-полковник Олександр Сирський, командувач Сухопутних військ.

Як повідомляв Генштаб ЗСУ, на Краматорському напрямку Збройні сили України відбили штурм армії російської федерації у напрямку Лисичанський нафтопереробний завод – Івано-Дар’ївка.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-