Україна переламає хід війни, скоро буде багато сюрпризів - Єрмак

Україна переламає хід війни, скоро буде багато сюрпризів - Єрмак

Укрінформ
Україна переламає хід війни, яку розв'язала російська федерація. Скоро буде багато сюрпризів.

Як передає Укрінформ, про це заявив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у Телеграмі.

"Президент налаштований серйозно і готовий робити все для того, щоб ми звільнили наші території якомога швидше. Готовий говорити зі світовими лідерами, доводити позицію України. Багато залежить від навчання наших воїнів. Ми переламаємо хід цієї війни. Скоро буде багато сюрпризів", - зазначив він.

При цьому Єрмак додав, що ледь не щодня говорить із Володимиром Зеленським про HIMARS, гаубиці M777, системи ППО, а ще про антиросійські санкції. Президента цікавить ефективність зброї, щоб робити максимум для збільшення поставок.

Також, за його словами, відбувається постійна комунікація з військовим командуванням, і керівництво держави знає, що потрібно армії для перемоги на тих чи інших ділянках фронту.

Читайте також: Зеленський про ППО: Є певні успіхи, але потрібні зовсім інші швидкість та масштаб

"Ми говоримо про успішне використання на фронті нашої "Вільхи". Там є багато чудових новин", - наголосив керівник ОП.

Окрім того Єрмак додав, що у бесідах з радником Президента США з національної безпеки Джейкобом Салліваном обговорюється питання пришвидшення поставок важкого озброєння.

"Буду скоро знову говорити з ним про новий пакет військової допомоги США. Чекаємо ще на 4 HIMARS і не тільки" - зазначив він.

Єрмак наголосив, що Україні наразі важливо не дати росії затягнути її з війною у зиму.

Як повідомляв Укрінформ, за словами міністра оборони Олексія Резнікова, у форматі четвертого "Рамштайну" зроблений черговий крок для зміцнення оборони України - позитивним сигналом зустрічі стали нові зобов’язання партнерів, які стосуються і суші, і моря, і неба.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-