У риб та рапанів у Чорному морі гідності більше, ніж в офіцерів російського флоту - Зеленський

У риб та рапанів у Чорному морі гідності більше, ніж в офіцерів російського флоту - Зеленський

Укрінформ
Риби та рапани в Чорному морі мають більше гідності, ніж офіцери російського флоту, які пускають ракети по мирних містах і селах.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив у своєму відеозверненні, передає Укрінформ.

"Щодоби окупанти дають чергові підстави для визнання росії державою-терористом. Минулої ночі вони здійснили ракетний удар по селу в Одеській області. Сім ракет «Калібр» морського базування проти звичайного села. Це не дешеві, і не прості ракети, росія дуже пишалася ними. І куди ж вони влучили? У звичайне сільське поле, і непрацююча ферма, сільські будинки, прибудинкові споруди, ліцей, будинок культури... Якими ж треба бути ганчірками, щоб виконувати команди на такі ракетні удари по мирних селах і містах. Навіть у риб і рапанів в Чорному морі гідності більше, ніж в офіцерів російського флоту", - сказав Зеленський.

За його словами, такі ракетні удари не мають жодного військового сенсу, а є просто терором.

Як повідомлялося, у ніч проти 19 липня російські загарбники обстріляли Одещину сімома крилатими ракетами типу «Калібр», влучивши в один із населених пунктів, одну з ракет знищив підрозділ української ППО.Внаслідок обстрілу було поранено 5-місячну дитину.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-