Ситуація на фронті стабілізувалася - Залужний каже, що допомогли HIMARS

Ситуація на фронті стабілізувалася - Залужний каже, що допомогли HIMARS

Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний обговорив із головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі оперативну ситуацію напередодні засідання Контактної групи з питань оборони України.

Про це Залужний написав у Фейсбуці, передає Укрінформ

"Підтримую діалог з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Традиційно поінформував свого американського колегу про оперативну обстановку. Нам вдалося стабілізувати ситуацію. Вона складна, напружена, але повністю контрольована. Важливим чинником, що сприяв утриманню нами оборонних рубежів і позицій, є вчасне прибуття М142 HIMARS, які завдають прицільних ударів по ворожих пунктах управління, складах зберігання боєприпасів та палива", - зазначив Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ додав, що напередодні засідання Контактної групи з питань оборони України вони з генералом Міллі також синхронізували запити української сторони. "Щиро подякував своєму колезі та в його особі Сполученим Штатам і їхнім союзникам за допомогу в боротьбі за свободу", - додав Залужний.

Читайте також: Україна не допустить, щоб західна зброя потрапила до рук російських терористів - Залужний

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони України Олексій Резніков та головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провели зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Бріджит Брінк та обговорили питання захисту неба від російських ракет, обстановку на морі та оборону Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-