рф робить довгострокові зусилля по відновленню сил для затяжної війни в Україні - ISW

рф робить довгострокові зусилля по відновленню сил для затяжної війни в Україні - ISW

Укрінформ
Кремль, ймовірно, робить довгострокові зусилля по відновленню сил, які б дозволили відновити сильно пошкоджену російську армію та витримати затяжну війну в Україні.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW) у зведенні за підсумками 17 липня, передає Укрінформ.

Аналітики ISW ґрунтують свої висновки на інформації Головного розвідувального управління України про те, що в росії масово відкривають кадетські та юнармійські класи. Зокрема, відкрито 500 нових кадетських класів та 1000 молодших армійських класів у Білгороді та прикордонному районі Білгородської області.

Читайте також: У росії розширюють «юнармію» і вербують курсантів на війну

В ISW зазначають, що юнармія приймає добровольців у віці від восьми до 18 років, тому будь-які учасники цієї програми не будуть готові воювати протягом досить тривалого часу.

У ГУР також повідомили, що російське добровольче товариство сприяння армії, авіації та флоту (ДТСААФ) відкрило у Білгороді додаткові курси військової підготовки для тих, хто не має військового досвіду та хоче служити у російських збройних силах.

Читайте також: Україна дуже серйозно послабила армію рф – міноборони Латвії

Експерти ISW прийшли до думки, що кремль створює умови для довгострокових зусиль щодо формування армії з розрахунку на затяжні бойові дії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-