У Британії оприлюднили нові кадри підготовки українських військових

У Британії оприлюднили нові кадри підготовки українських військових

Відео
Укрінформ
Міністерство оборони Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії презентувало чергове відео про підготовку особового складу Збройних сил України британськими інструкторами.

Про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ, передає Укрінформ.

Як зазначається, особовий склад ЗСУ прибув до країни в межах нової військової програми під керівництвом Великої Британії. Українські військові набувають навичок, необхідних "для того, щоб бути ефективними та смертоносними на передовій під час захисту України", зазначили у Генштабі.

Читайте також: На Київщині через військові навчання посилять перевірки на блокпостах

Програма є частиною постійного зобов’язання Великої Британії підтримувати Україну в її боротьбі проти російського вторгнення.

"Ця нова амбітна навчальна програма є наступним етапом підтримки Сполученим Королівством Збройних Сил України в їхній боротьбі з російською агресією. Використовуючи передовий світовий досвід британської армії, ми допоможемо Україні відбудувати її сили та збільшити масштаб опору, тоді як вона захищає власні суверенітет і право обирати власне майбутнє", - зазначив британський міністр оборони Бен Воллес, який нещодавно відвідав навчання.

Читайте також: Фортифікаційні споруди, тактичні навчання і «трофейна» зброя: Харківщина посилює оборону

Як повідомлялося, Сполучене Королівство має тривалу історію підтримки українського війська у межах операції ORBITAL. У період з 2015 по 2022 рік було підготовлено 22 000 українських військовослужбовців.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-