рф видала ракетний удар по цивільному об’єкту в Одесі за «знищення складу Harpoon»

рф видала ракетний удар по цивільному об’єкту в Одесі за «знищення складу Harpoon»

Укрінформ
Випущена російським літаком ракета по Одещині, що спричинила 16 липня пожежу на складі виробничо-торговельної компанії, у зведенні пропагандистів військового відомства рф видали за знищення нібито складу ЗСУ з протикорабельними ракетами Harpoon.

Про це повідомляє у Фейсбуці речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає Укрінформ.

«У черговому зведенні міністерства ганьби та вбивств рф зліпили з меблевих дошок ракети Нarpoon. Насправді російська ракета влучила у склад виробничо-торговельної компанії, де не було й натяку на військову техніку. Знищили цивільний об’єкт, а 17 липня прозвітували. Напевне, медальку комусь дадуть», - зазначив Братчук.

Читайте також: Жителя Одещини підозрюють у передачі росіянам даних про ЗСУ

Ось так, додав речник ОВА, у рф звітують про свої «подвиги», направляючи крилаті ракети по цивільних об’єктах і вбиваючи мирних громадян України. «А ми ракетами Нептун і Нarpoon будемо й далі нищити кораблі рф, на все свій час – віримо у військових ЗСУ», - резюмував Братчук.

Як повідомлялося, війська рф завдали 16 липня ракетного удару по Одещині з використанням літаків стратегічної авіації Ту-95 з напрямку Ставропілля. Внаслідок влучання ракети Х-101 у склад виробничо-торговельної компанії спалахнула пожежа на площі 1000 кв. метрів. Одеська облпрокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-