Жителя Одещини підозрюють у передачі росіянам даних про ЗСУ

Жителя Одещини підозрюють у передачі росіянам даних про ЗСУ

Фото
Укрінформ
В Одесі оголосили підозру місцевому жителю, який передавав російським загарбникам координати військових частин, блокпостів, об'єктів інфраструктури та військової техніки.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба оперативного командування «Південь», передає Укрінформ.

«В Одесі правоохоронці затримали чоловіка, який співпрацював з ворожими військовими. Установлено, що 26-річний містянин активно спілкувався з військовими країни агресора і передавав їм координати військових частин, блокпостів та військової техніки, розміщених на території області», - йдеться у повідомленні.

Фото: Національна поліція
Фото: Національна поліція

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури місцевому жителю повідомлено про підозру у несанкціонованому поширенні інформації про переміщення, рух та розташування Збройних сил України (ч. 2 ст. 114-2 Кримінального кодексу України).

Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує за скоєні діяння щонайменше п’ять років ув’язнення.

Читайте також: На Буковині повідомили про підозру чоловіку, який поширював ворожу пропаганду

Як повідомляв Укрінформ, у липні правоохоронці повідомили про підозру мешканцю Краматорська у передачі росіянам даних про переміщення та місця дислокації військовослужбовців Збройних сил України в окремих районах Донецької області.

Фото: Офіс генпрокурора

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-