ЗСУ збили три крилаті ракети  над Дніпропетровською областю

ЗСУ збили три крилаті ракети над Дніпропетровською областю

Укрінформ
За попередньою інформацією, під час повітряної тривоги в суботу українські військові збили три крилаті ракети над Дніпропетровською областю.

Про це повідомив у Телеграмі голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Укрінформ.

«І сьогодні ворожі ракети знову були скеровані на Україну з Каспійського моря. За попередньою інформацією, нашими військовими збито три ракети», - написав Лукашук.

Він зазначив, що напередодні, 15 липня, по Дніпру росіяни випустили шість ракет Х-101 загальною вартістю близько 78 млн доларів.

«Це сучасний вид зброї: така ракета летить на низькій висоті, що дає можливість обійти ППО. Вона керована, точність удару – 10 метрів, дальність польоту – трохи більш як 5 тис. км. Одна така смертоносна ракета Х-101 коштує близько 13 млн доларів», - зауважив голова облради.

Він нагадав, що обстрілів з боку військ рф останніми днями побільшало. Тому очільник облради закликав мешканців області дотримуватися правил безпеки: «або укриття, або правило двох стін і подалі від вікон».

Читайте також: ЗСУ знищили вже 38 тисяч 140 російських військових

Як повідомляв Укрінформ, на Черкащині російські ракети поцілили в сільгосппідприємство в одному із сіл Чигиринської тергромади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-