ЄС довіряє армії України та впевнений у належному використанні зброї - Єврокомісар

ЄС довіряє армії України та впевнений у належному використанні зброї - Єврокомісар

Укрінформ
ЄС надає Україні військову допомогу з метою забезпечити право країни на самозахист перед фактом неспровокованої російської агресії, і продовжує підтримувати армію України за повної довіри та впевненості у належному використанні наданої зброї.

Як повідомляє Укрінформ, про це у Tвітері написала Єврокомісар із внутрішніх справ Йлва Йоганссон.

"Україна веде боротьбу проти злочинного вторгнення росії, та потребує зброю для того, щоб захистити себе. ЄС матеріально підтримує армію України у повній довірі та у повній впевненості", - зазначила Єврокомісар.

Як повідомлялося, вчора речник ЄС Пітер Стано заявив про те, що у Європейського Союзу немає жодних підстав сумніватися у зобов’язаннях уряду України із належного використання та обліку зброї, яка надходить в Україну за сприяння Європейського Союзу для забезпечення права України на самооборону.

Читайте також: Україна не допустить, щоб західна зброя потрапила до рук російських терористів - Залужний

Напередодні у ряді західних ЗМІ з’явилися припущення про те, що НАТО і ЄС, нібито, занепокоєні контрабандою зброї з України. Обидві організації спростували такі твердження, які можуть бути наслідком компанії дезінформації кремля проти України та проти країн Заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-