МВС: Загалом росія вдарила понад 300 разів по військових об'єктах і 17,3 тисячі - по цивільних

МВС: Загалом росія вдарила понад 300 разів по військових об'єктах і 17,3 тисячі - по цивільних

Укрінформ
Від початку повномасштабного вторгнення російські військові понад 17,3 тис. разів поцілили по цивільних об’єктах в Україні та трохи більше 300 – по військових.

Про це в ефірі українських телеканалів розповів перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін, передає кореспондент Укрінформу.

«Останнім часом ми бачили прицільні удари саме по цивільних об’єктах. Я спеціально попросив зведену інформацію, скільки влучень було у військові об’єкти російськими ракетами, а скільки - у цивільні. Для порівняння: з початку широкомасштабної агресії - 17 314 ударів по цивільних об’єктах, і трохи більше 300 уражень - по військових», - поінформував він.

Єнін висловив переконання, що так воює тільки той, хто має намір нищити українців, і зазначив, що на руках російських військових – кров мирних жителів України.

Читайте також: Зеленський: Цей день укотре довів, що Росія має бути визнана державою-терористом

Говорячи про Вінницю, перший заступник міністра уточнив, що там почали свою діяльність 12 слідчо-оперативних груп Нацполіції, а також представники слідчих підрозділів СБУ.

Окремо він зазначив, що правоохоронці продовжують ретельно відслідковувати факти можливої колабораційної діяльності. «Не готовий наразі оприлюднювати інформацію про затримання можливих коригувальників цього теракту у Вінниці. І слідчі, і оперативні служби працюють. Як тільки це дозволить таємниця слідства – відповідна інформація буде оприлюднена громадськості», - пояснив Єнін.

Читайте також: росіяни в Україні використовують застарілі боєприпаси, але на яких сучасні таймери - Єнін

Як повідомлялося, 14 липня росіяни вдарили по центру Вінниці крилатими ракетами «Калібр». За останніми даними, загинули 23 людини, в тому числі троє дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-