Загарбники охороняють Керченський міст шаленою кількістю ППО - Данілов

Загарбники охороняють Керченський міст шаленою кількістю ППО - Данілов

Укрінформ
Окупанти в Криму перебувають у "постійній напрузі", а міст через Керченську протоку охороняється "шаленою" кількістю систем протиповітряної оборони.

Про це в інтерв'ю НВ розповів секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов, передає Укрінформ.

"Вони постійно перебувають у напрузі. Вони напружені зараз через Кримський мост, вони його дуже ретельно охороняють, там майже щодня проходять навчання", – сказав Данілов.

Читайте також: Данілов: Існує гнучкий графік повернення окупованих територій, без дедлайну

Він також назвав "шаленою" кількість ППО, яку окупанти розмістили для охорони цього об'єкту.

"Це говорить про те, що вони досить серйозно ставляться до тієї зброї, яку вже мають наші війська, вони дуже серйозно до нас ставляться, чого раніше ми не бачили. Вони вважали, що у нас немає війська, немає волі, не буде спроб захищати нашу країну", – сказав Данілов.

Читайте також: Кримський міст точно буде зруйнований, це питання часу – радник глави МВС

Він також прокоментував "димову завісу" над Кримським мостом – за словами секретаря РНБО, це росіянам потрібно в рамках навчань, щоби захищати об'єкт критичної інфраструктури.

Читайте також: Данілов: Західна зброя вже змінює хід війни, і це ми ще не починали

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Читайте також: Знищення Керченського мосту є військовою необхідністю - Чубаров

Упродовж останніх тижнів українські військові знищили 16 позицій, де розміщувалися російські казарми та склади з боєприпасами. Зокрема, серед знищеного: склади з боєприпасами у Перевальську, Попасній, Кадіївці на Луганщині; Ясинуватій, Сніжному, Макіївці, Донецьку; Чорнобаївці, Великому Бурлуку й Херсоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-